Home » Arhiva, Glavna vijest, Seniori, Vijesti » Mravi u nedjelju dočekuju Jazine

Nakon dvotjedne pauze zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ovog se vikenda nastavlja HT Premijer liga.

Hrvatska reprezentacija doživjela je dva poraza na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Vraćamo se prvenstvenim obvezama i na redu je 8. kolo Hrvatski telekom Premijer lige u kojem će Zagreb dočekati Jazine koje dosad nisu ostvarile niti jednu pobjedu u sedam odigranih kola.

Tijekom ova dva tjedna Mravi su radili u Trnskom kako bi se što bolje pripremili za ono što ih očekuje do kraja godine.

„U ova smo se dva tjedna pokušali podignuti prije svega psihološki nakon dva visoka poraza od Zaboka i Škrljeva. Radili smo u Trnskom i na treninzima nam se priključio te jako puno pomogao naš trener juniora Andrej Tesla. Uostalom u našoj je momčadi puno juniora. Vjerujem da smo podigli igru kako u napadačkom tako i u obrambenom dijelu kroz ove treninge.“ rekao je trener KK Zagreb Nikola Garma.

„Svi smo svjesni da je ovo vrlo bitna utakmica za obje momčadi. Jazine nemaju još niti jednu pobjedu, ali nikako ih ne smijemo podcijeniti i na to stalno upozoravam svoje igrače. Znamo kako su do sad igrali, ali treba uzeti u obzir da su promijenili trenera i da je on sigurno donio određene promjene u njihovoj igri. Bitno je da mi budemo pravi i svi zdravi za nedjeljnu utakmicu.“

Susret između Zagreba i Jazine igra se u nedjelju 3. prosinca s početkom u 12 sati.

alternative text
alternative text