Home » Arhiva, Glavna vijest, Seniori, Vijesti » Cibona stiže u Trnsko

zagreb-vros2

U utorak 10. siječnja Zagreb će odigrati prvu službenu utakmicu u ovoj godinu. Gost će u Trnskom biti Cibona.

Nakon što su na kraju prošle godine uspješno prošli gostovanje u Velikoj Gorici, u prvom susretu 2017. Mravi će biti domaćini Ciboni. Riječ je o zaostaloj utakmici 6. kola A-1 lige koja počinje u 18 sati.

U Zagrebu više nema Franka Kaštropila koji je otišao u Široki dok je i dalje ozlijeđen Ante Krapić pa trener Danijel Jusup ima priličnih problema kad je u pitanju centarska linija.

“Što je tu je. To je nažalost naša realnost pa ćemo tu poziciju rješavati s Vlaićem i Vitalijem. Božić je imao virozu pa niti na njega nismo mogli računati na treninzima te smo priključili juniora Palokaja. Nije lagano raditi sa sedam ili osam igrača na treningu i pripremati momčad za susret protiv suparnika kao što je Cibona. Na stranu činjenica da je Cibona u posljednjih mjesec dana odigrala velik broj utakmica i da bi možda neki njihov umor mogao biti naša prednost. Cibona je momčad koja je ima puno veći broj igrača nego mi. Oni koji inače manje igraju tako imaju priliku dokazati se, a Zagreb im je u svakom slučaju dovoljan motiv. Mi smo dobro radili od utakmice protiv Gorice i pokušat ćemo učiniti sve da dođemo do pobjede.”, rekao je uoči utakmice protiv Cibone trener Danijel Jusup.

alternative text
alternative text