Home » Arhiva, Glavna vijest, Omladinski pogon, Vijesti » OMLADINSKI POGON: ZAGREB UVJERLJIV PROTIV VUKOVARA!

kadeti-zagreb-vukovar1.jpg

Trećeg dana poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske za kadete Zagreb je došao do druge pobjede. Ovog su puta Mravi bili uvjerljivi protiv Vukovara 85:58.

Već je početak utakmice pokazao da je kvaliteta na strani kadeta Zagreba. Igrači Andreja Tesle sigurno su otvorili utakmici i poveli 14:2. U nastavku su potpuno kontrolirali rezultat te su u jednom trenutku imali i 31 koš viška (79:48).

Luka Šamanić je imao učinak od 19 koševa, 7 skokova i 6 asistencija. Paolo Antonio Urukalo utakmicu je završio s 14 poena i 10 skokova, a vrlo je raspoložen bio i Kruno Macner sa 17 koševa, 7 skokova i 5 asistencija. Jan Palokaj je dodao 13 koševa i 7 asistencija dok je Luka Bačevina utakmicu zaključio s 10 poena (šut 5/6).

Kod kadeta Vukovara je Srđan Brocić ubacio 17 koševa.

U subotu 16. svibnja Zagreb je slobodan, a program počinje u 11 sati kad će igrati Cedevita i Kastav dok će u 13 sati svoj susret započeti Zadar i Vukovar.

U nedjelju je na rasporedu posljednje kolo. Vukovar i Kastav igraju u 10 sati dok će točno u podne započeti susret između Zagreba i Cedevite.

alternative text
alternative text